Isolatie voordelen

Als u isolatie gaat aanbrengen in uw huis dan kunt u van vele verschillende zaken genieten. Er zijn volop isolatie voordelen. Graag sommen we enkele isolatie voordelen voor u op en bespreken we ze daarna wat uitgebreider met u. De grootste isolatie voordelen zijn :

  • Minder stookkosten
  • Verhoging van het wooncomfort
  • Snelle terugverdientijd van uw investering in isolatie
  • Een goede bijdrage aan het milieu
  • Een waarde stijging van uw huis

U ziet al snel dat het om serieuze isolatie voordelen gaat. Isolatie voordelen waarmee u uw slag kunt slaan en serieus baat bij kunt hebben.

Minder stookkosten om uw huis warm te krijgen

Door uw huis te isoleren zal uw woning warmer blijven. In de regel zal het energieverbruik 10 tot 14 procent dalen als het gaat om een tussenwoning. Een vrijstaande woning kent een hogere energie besparing van rond de 25 procent.

Een snellere terugverdientijd

De investering in isolatie voor uw woning zult u in de regel in 4 tot 8 jaar terugverdienen. Zeker als de energieprijzen in de toekomst nog verder omhoog gaan al de terugverdientijd nog korter worden. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Meer wooncomfort in uw huis

Naast alle voordelen zult u ook meer van uw huis kunnen genieten. Door een goede isolatie zal het aangenaam warm zijn in de winter en tijdens de warme zomerdagen zal het lekker koel blijven in uw huis. En daarmee zult u met nog meer plezier in uw woning wonen.

Een waardestijging van uw woning

Door energiebesparende maatregelen en isolatie aan te brengen in uw woning zal uw huis meer waard worden. Een goed geïsoleerde woning heeft immers minder stookkosten wat interessanter is voor de toekomstige koper. Goed nieuws toch?!

Een bijdrage aan het milieu

Door alle maatregelen om uw huis goed te isoleren zult u ook een bijdrage leveren aan het milieu en onze planeet. U zult minder stookkosten hebben en ook minder CO2 uitstoten. Goed nieuws voor iedereen.

Lees ook meer informatie over kunststof kozijnen en de duurzaamheid ervan.